Супер Бабушка

Супер Бабушка

Искам да остарея като тази баба. Да доживея до 90 години и да пътувам по светаБаба Лена Ерхова на 90 години от сибирския град Красноярск привлече над 50 хиляди последователи в социалната мрежа Инстаграм с очарователни снимки от пътешествията си по света.

Позирайки с усмивка пред фотоапарата, Лена Ерхова се припича под слънцето в Тайланд, получава целувка от младеж в Доминиканска република и закачливо се пазари с продавачи на сувенири в Израел.

babushka 1

"Как бихте си почивали на 89-годишна възраст?", пита Ерхова в своя публикация от декември към снимка, на която седи на мотоциклет във Виетнам.

"Ти си такова вдъхновение, образец за жените, гордея се с теб", написа като коментар един от последователите й.

Прозвището на старицата в социалната мрежа е "Супер Бабушка". Тя за първи път пътувала в чужбина преди няколко години. Дестинацията била Чехия, която вече е посетила поне пет пъти.

Баба Лена документира приключенията си по света в социалните мрежи с помощта на внука си.

В интервю за британското издание "Индипендънт" през януари тя признава, че се радва на пътуванията си и че в повечето случаи хората, учудени от възрастта й, много й помагат.

Лена Ерхова е работила в мандра по време на СССР. Жената каза, че е пестелива - отсяда само в евтини хотели и подбира евтини екскурзии. Тя подпомага приходите си от пенсията, като продава цветя.

От постовете в социалните мрежи става ясно, че освен внукът, на бабата помагат и други хора за авантюрите в родината и в чужбина.

babushka 3babushka 4babushka 5

Източник: БТА и профила на Лена Ерхова - https://www.instagram.com/babushka_1927/

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.