Малки неща, които казват много за вас

Малки неща, които казват много за вас
На пръв поглед незначителните черти на характера могат да разкрият за даден човек много повече, отколкото предполагате, пише BrightSide.

9 дребни неща, които разкриват много повече за човека, отколкото предполагаме


Начинът по който се усмихват и изразяват своите емоции
Когато някой се усмихне искрено, около устните и очите му се появяват дребни бръчици. Ако усмивката е насилена, ще видите такива само около устата. Когато човек е обзет от мощни емоции, очите им се насълзяват, а устата им се изпълва с повече слюнка. Ако дори едно от тези неща липсва, то тогава чувствата може и да не са толкова

Как поздравяват останалите
Силното здрависване може да ви подскаже, че човекът срещу вас е екстроверт, който обича да изразява ясно своите емоции. Ако някой постави ръка на рамото ви, когато се срещне с вас, най-вероятно или ви харесва искрено, или е своеобразен манипулатор. Ако хване ръката ви и с двете си ръце, този човек се кани да поиска нещо от вас или да ви предаде някакво съобщение.

Колко често проверяват телефона си
Колкото по-често един човек проверява своя телефон, то толкова повероятно е той да се чувства депресиран или да търси външна стимулация.

Как си правят селфи
По правило хората, които държат камерата отдолу, когато се снимат, имат позитивна гледна точка на света около тях. Онези, които са прекалено сериозни или отговорни, рядко позволяват на другите да знаят какво правят чрез социалните медии. Освен това те често се снимат по такъв начин, че другите да не могат да разберат къде всъщност се намират.
От друга страна, онези, правещи прословутите „муцки“ по време на селфи, най-вероятно страдат от прекомерно нервно напрежение.

Как се държат на масата, когато се хранят
Хората, които режат на малки парченца всичко в чинията си, обикновено се стремят към дълготрайни връзки и се опитват да живеят живота си по свои собствени правила. От друга страна, онези, които смесват всички части на своето ястие, без значение що за деликатес хапват, най-вероятно имат силен характер. Освен това поемат повече отговорности.
Хората, които изяждат храната си бързо, са добри в мултитаскинга, характеризират се със своята компетентност на работното място, рядко изпускат краен срок и винаги са с една крачка напред. Хората, които се хранят бавно, живеят в настоящето и знаят как да се наслаждават на живота.

За какво си говорят
Ако човек използва често „аз“, когато си припомня дадена история, най-вероятно казва истината. Използва ли постоянно това местоимение, може би е егоцентрик. От друга страна, честата употреба на „ние“ индикира, че човекът е изцяло потопен в живота на своя социален кръг. Колкото повече хората остаряват, толкова по-често започват да използват глаголи в бъдеще и по-малко – в минало време.

Как ядат пуканки
Изследванията показват, че интровертите изяждат внимателно всяка пуканка по отделно. Екстровертите от своя страна обичат да хапват с цели шепи.

coffee vidove pixКакво кафе предпочитат
Еспресото
е любимата напитка на лидерите, докато онези, които ги следват, пият двойно еспресо. Хората, които обичат лате, често имат проблем с взимането на решения и подхождат по-спокойно към всичко. Онези, които са социални и креативни, предпочитат капучино. По-приключенски настроените пък – фрапучино. Чистото кафе пък е характерно за хората с директен подход в живота. Те рядко правят нещо извън рамките на нормалното. Хората пък, които търсят нови изживявания от време на време, добавят захар и сметана към своето кафе.

Накъде гледат, докато пият
Хората, които гледат в дъното на своята чаша, често са по-фокусирани и замислени. Те нямат склонност да се отнасят в мечти. Онези, които гледат над чашата, се влияят по-лесно от останалите и често са немърливи. Същевременно обаче – са много по-наясно с онова, което се случва в света около тях. Ако човек затваря очи, когато пие, може би изпитва някаква болка и дискомфорт и търси начин, по който да се отпусне.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.