Коледна реклама на McDonald's

Коледна реклама на McDonald's

С много симпатична реклама за момиченце на Коледа McDonald's се включва в парада на световните рекламни видеа за зимните празници, за да припомни начина, по който децата гледат на света.

Видеото е на агенция Leo Burnett Лондон и е британско. То показва случка, в която момиченцето и баща му хапват нещо набързо в ресторант на McDonald's, когато детето запазва в ръка един резен морков. Бащата го пита за какво му е това, а то казва, че ще го държи, защото "Това е за северния елен". Той кимва и се съгласява. Когато се прибира вкъщи с моркова, момиченцето казва същото на майка си - че това е за северния елен, който очаква, а брат му реагира със "Знаеш, че има 8 северни елена (в шейната на Дядо Коледа), нали?". И таткото няма друг избор, освен да се върнат до McDonald's за още моркови.

mcdonalds christmas advert 1

"Нашата кампания се фокусира върху очакването и малките моменти на вълшебство, които идването на Коледа носи", казва Емили Самърс, вицепрезидент маркетинг и развитие на храните в McDonald’s Великобритания, цитирана от Adweek.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.