Коледна реклама на Marks & Spencer с мечето Падингтън

Коледна реклама на Marks & Spencer с мечето Падингтън

Един от обичаните от децата герои - мечето Падингтън, е звездата в новата празнична реклама на британската модна верига Marks & Spencer (M&S).
Брандът представи тазгодишната си коледна реклама с него - тя е дело на агенция Grey London.
Действието, естествено, се развива в Лондон. По време на него Падингтън мечтае за марламалад в леглото на Коледа, когато внезапно чува шум от покрива и се натъква на крадец. Но Падингтън вярва, че това е Дядо Коледа. Той хваща изненадания крадец на обиколка в квартала, раздавайки обратно откраднатите от него подаръци и ставайки приятел с него по пътя.
Накрая лошият крадец също започва да чувства коледния дух. Той прегръща Падингтън и му казва "Благодаря ти, малка мечко".

M&S Christmas TV Ad 2017 Paddington
Освен че е красиво изработена, рекламата е направена и като детска коледна книжка, продажбите от която ще бъдат дарени на NSPCC във Великобритания, за да се финансира необходима детска телефонна и онлайн линия за споделяне в рамките на коледния сезон.
Мечето Падингтън е много популярен в Обединеното кралство британски приказен герой, който подхранва детското въображение почти 60 години.


M&S Christmas TV Ad 2017 | Paddington & The Christmas Visitor


Мечето Падингтън е детски литературен герой. Първата му поява е на 18 октомври 1958 г. и впоследствие бива включен в няколко книги, за последен път през 2008 г., написани от Майкъл Бонд и илюстрирани от Пеги Фортнъм

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.