Младите мъже се оплакват от малко романтика

Младите мъже се оплакват от малко романтика
Младите мъже се оплакват, че получават твърде много секс и недостатъчно прегръдки, твърдят британски специалисти, цитирани от в. „Дейли стар“, предаде БТА.

Младите мъже се оплакват от много секс и малко романтика


Съвременните представители на силния пол отчаяно копнеят за романтика и качествено време, прекарано в дамска компания, вместо за „постоянен екшън“ в спалнята.

Според Мартин Добни и психолога Джон Бари – автори на доклада „Мъжествеността на Хари“ в рамките на мащабно проучване на лондонския Юнивърсити колидж, мъжете копнеят за прегръдка или разходка в парка с дамата на сърцето, вместо просто да се отдават на интимни страсти.

„Бяхме поразени. Съвременните млади мъже имат своите тревоги. Самотата ги притеснява също толкова, колкото и жените. Вярвате или не, а на представителите на по-старото поколение това може да се стори съвсем чуждо, но днешните млади мъже се оплакват, че получават твърде много секс. В наши дни половият акт е леснодостъпен – често направо пристъпваме към „екшъна“, без преди това да хапнем пица или да изпием чаша вино“, казва Мартин Добни.

Специалистите допълват, че сайтовете за запознанства изключително улесняват сексуалните контакти. „Случвало се е мъже да ни споделят, че по време на среща дамите им са „ровичкали“ в подобни сайтове“, допълва Добни.

Извод: Момичета, пазете романтиката. Давайте му поводи да ви подарява цветя, бъдете интересни, активни, неспиращи...

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.