WОMEN’S EXPO 2018

WОMEN’S EXPO 2018
Какво: WОMEN’S EXPO 2018
Къде: Inter Expo Center, гр. София
Кога: 20 и 21 януари 2018 г.

Women’s Expo – когато жените ръководят бизнеса


На 20 и 21 януари 2018 г. в Inter Expo Center, гр. София ще се проведе WОMEN’S EXPO 2018 – първото по рода си изложение за жени предприемачи. Събитието е организирано от „Дамски Клуб Бизнес на Високи Токчета” и има за цел да обедини на едно място представители на малкия и среден бизнес от различни сфери.

Специализираното изложение дава възможност на фирми от всички браншове да представят своите услуги и продукти. Участниците и посетителите ще имат възможност да научат повече за новите тенденции и стандарти, да споделят своя опит и да създадат ползотворни бизнес контакти.

Ива Владимирова, основател на „Дамски клуб Бизнес на Високи Токчета“ сподели: „Щастлива съм да видя, че все повече жени правят голямата крачка по нелекия път на предприемачеството. Смисълът на това специализирано изложение е да дадем на дамите възможност за изява и да им помогнем да се ориентират в бизнес средата. Те трябва да са запознати и да са в крак с новостите, за да бъдат адекватни в сферата си.“

Women’s ExpoНа изложението се очакват над 10 000 посетители, които ще открият сред разнообразието от участници невероятни творци на ръчно изработени продукти от плетива, бижута, аксесоари, керамика, шоколадови бонбони до уникални букети от плодове и зеленчуци. Участват и фирми от сферата на модата, дизайна, консултантски услуги, образователни академии, художници, винарски изби, центрове и студиа за здраве и красота и много други.

Предвидена е и зала за лекции, където лектори ще бъдат известни успели жени предприемачи. Те ще споделят ценен опит, насоки и добри практики от бизнеса, който управляват.

Събитието е насочено към широката аудитория и организаторите са предвидили разнообразие от изложители и забавления за цялото семейство. За първи път на изложение ще бъде изграден и Play Park за деца – за малчуганите ще има изграден детски център, където специалистите на Play Park ще се погрижат за тях, за да могат родителите спокойно да се насладят на над 153 изложбени площи.

Всички желаещи ще могат да се раздвижат и да получат ценни съвети в Зоната за спорт от представителите на сферата на фитнеса, а в специално изградената кетъринг зона ще имат възможност да се насладят на голямо разнообразие от здравословни храни и напитки.

Посетителите на изложението ще имат възможност да се възползват и от невероятни промоции и да спечелят много награди, осигурени от партньорите на изложението.

Входът е свободен за всички посетители.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.