Лешникотрошачката и четирите кралства

Лешникотрошачката и четирите кралства

Филмовата компания Disney пусна трейлър по най-новия си проект - филмова адаптация по приказката на Ернст Теодор Амадеус Хофман „Лешникотрошачката и царят на мишките”.

Филмът се казва „Лешникотрошачката и четирите кралства” (Тhe Nutcracker and the Four Realms). Сюжетът следва пътя на малката Клара, която поема на невероятно приключение в търсене на таен ключ, който ще отключи последното послание на починалата й майка.
Тhe Nutcracker and the Four Realms

В адаптацията ще видим Кийра Найтли, Морган Фрийман, Хелън Мирън и др. Главната роля е поверена на Макензи Фой, която познаваме от "Интерстелар" и "Здрач: Зазоряване" 1 и 2 част и др.

Лентата ще излезе на голям екран чак през ноември 2018 г., но от Walt Disney Pictures са решили предколедно да пуснат готовия първи трейлър към филма.У дома „Лешникотрошачката“ е най-коледната книга – имаме луксозно илюстровано издание. Магията и очакване за книгата у мен бе създадено от балета на Чайковски. Сега ще има и филм анимация.
От години, когато децата бяха малки – вземахме тази книга слагахме я на масата и разглеждахме, четяхме… това се случваше дни преди Коледа, след това им прочитах и Малката Кибритопродавачка на Андерсен (най-хубавата и тъжна коледна приказка)Колко бързо пораснаха децата. Книгата сега стои и чака някоя следваща Коледа, когато ще я четем с внуците. Това е силата на хубавите книги – предават се през поколенията.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.