Мери Попинз се завръща

Мери Попинз се завръща

"Мери Попинз се завръща“ е името на новата адаптация по едноименната книга на Памела Травърз - втора от поредицата за необикновената гувернантка, която може да лети.

В ролята на чудатата Мери Попинз влиза Емили Блънт - перфектната бавачка с уникални магически умения, които могат да превърнат всяка задача в едно незабравимо, фантастично приключение. Освен нея във филма ще видим и Мерил Стрийп, Колин Фърт, Дик Ван Дайк, Емили Мортимър като Джейн Банкс и Бен Уишоу като Майкъл Банкс.

Сюжетът се разгръща 24 години след оригиналната история през 30-те години на 20-ти в. в Лондон по време на Депресията и разкрива живота на вече порасналите Джейн и Майкъл. Трудностите в техния живот неизбежно ги довеждат до нуждата от Мери Попинз, когато тя отново се появява на прага им.


Лентата е режисирана от Роб Маршъл, който е режисьор и на "Вдън горите”, "Карибски пирати: В непознати води", "Мемоарите на една гейша", "Чикаго". Сценарист е Дейвид Магий ("Животът на Пи“). Филмът ще се появи по кината на 28 декември.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.