Пролетното издание на Serdika Center The Season- Re:Birth е посветено на промяната и движението


“Да се променяш е признак на интелигентност“ – на тази максима е посветено пролетното издание на модния търговски център Serdika – The Season – Re:Birth. Авторите Слав Анастасов и Хубен Хубенов, които стоят зад концепциите на едни от най-вдъхновяващите модни проекти у нас, показват най-новите тенденции, като са подготвили стилни фотосесии, посветени на различните роли – от модел в певица, от певица в модел, ролята на майка, ролята на жена- предприемач.

Топмоделите не са кралиците на модния бизнес – следващата модна звезда може да се крие зад всеки профил в социалната мрежа“, коментират авторите и именно това доказват в The Season – на корицата е Яна Христова – ученичка, а защо не и бъдещ модел?


От обичайното си амплоа излизат Прея, Радина и Симеон Денкови и премиер солистите на Националната опера – Никола Хаджитанев и Марта Петкова. Те представят свежи пролетни тонове в облеклото, а Никола и Марта изиграват на страниците на The Season един обичаен балетен екзерсиз, вдъхновявайки за най-новото от света на спортната мода.Именно смяна на ролите в последните години белязаха кариерите на трите модела Ива Янкулова, Глория Петкова и водещата на онлайн рубриката на Serdika Center „7 минути с“ Лорина Камбурова. Те стартираха своята кариера на модния подиум, а сега всяка от тях се изявява с музика или пък като Глория - на малкия екран. Ролята й в „Денят на бащата“ отключва за нейната артистичност още едно ниво на изява, а от скоро най-важна част от живота й заема дъщеря й.
В стилна фотосесия The Season представя четири #моднимагьосници – четири дами, чиято професия е свързана с модния бизнес, и техните наследници. Моделът Мария Митева и дъщеря й Юлия, главният редактор на сп. Amica Мария Гальова – Джурова и синът й Алекс, гримьорът Грета Стефанова и синовете й Алберто и Алекс, сценографът Яна Криспина и Хана, са главни действащи лица.

Освен за мода, пролетта е и за изпробване на нови вкусове. Божана Кацарова обожава да експериментира в кухнята, а скорошното й завръщане от едномесечна обиколка на Азия я вдъхновява за рецепта за свинско с къри.Майсторите на сладки изкушения 100 грама сладки пък издават тайната си за прословутата постна сливова торта.

Пролетните вечери трябва дазавършат с изискано питие – бар-мениджърът на Bar Me Николай Ганев – Коко предлага неговпрочит на Dry Martini, Bloody Mary, Herbal Fizz, както и препоръчва любими сортове вина.The Season може да се открие в Serdika Center, вложено в списания и вестници, както и в избрани салони за красота, ресторанти и хотели.