ДНК

ДНК

От известно време събирам линкове с бг новини с доводи защо децата ми да не се върнат в Бг - добавям и този (napravigo.bg) В списъка е и избора на Кошлуков за БНТ и изнасилването, което стана в централния ни квартал на Иван Асен от емигрант... все от началото на юли. Събирам, че се забравят.



С плакати по спирките и тъпи предавания, тенденциозно извадени факти по билбордове, снимки с деца на официално приети за хора с влияние в обществото  и суми похарчени по някоя ЕС програма или грант, която предизвиква само неодобрителни коментари... няма как да се получи.

Детето не е тиган, детето не е подарък за майка ти, детето не се ражда от желанието на бабата и дядото, то не е предмет. Детето не е разкрасителна процедура, детето не се ражда за да подкрепи имиджа ти, детето не е средство.

Детето не е нещо, което се поръчва, за да се включиш в периода на следващата промоция.

Няма как да накараш  някой да иска да стане родител и да отглежда децата си в най-бедната страна в ЕС, с най-голяма корупция и с най-малко перспектива за развитие.

Обидна е и думата "грамотно написани истории" в текста на сайта.
Децата ми пишат грамотно на английски и на немски. Синът и неговите приятели донесоха на България медали от олимпиади. Днес са по света - Америка, Япония, Германия, Холандия. Внуците някой ден, скоро когато ги има, те може би няма да пишат на бг.

Да не си помислите, че тази кампания е бг патент. Не, идеята се случва в Европа, защото застаряването на населението е проблем с който решават и "Богатите страни".

Ето видео реклама от Дания "Do it for mom"


People aren’t having babies in Denmark so they made this hilariously provocative ad

Не е малка разликата, нали?

Първата снимка е поглед към Ботев и цветята на Стара планина

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.