Мъжете са най-склонни да изпълнят желанието на любимата си към шест часа вечерта, независимо дали желанието се отнася до резервация за почивка или домашно задължение, сочат резултатите от изследване на фармацевтична компания.

От своя страна мъжете трябва да избягват спорове с жени около 15:00 часа, тъй като вероятността дамите да спечелят е най-голяма.

Резултите от проучването сочат също, че най-доброто време от деня да поискате повишение е около един часа по обед, а не в началото на деня.

86% от анкетираните 1019 души казват, че са наясно с ежедневните възходи и спадове в настроението си. Ако взимаме предвид това, много по-лесно можем да получим това, което желаем.

Biorhythm-1

Иви Бентли, психотерапевт и специалист по човешките биоритми, обяснява резултатите с биоритъма на човека, който се контролира от мозъка и определя количеството хормони, които се отделят, за да се балансира дадена физическа функция. Голяма част от физическото, интелектуално и емоционално състояние на човека се определя именно от неговия биоритъм.