Китайската Нова Година настъпва на 3 февруари 2011

Китайски астролог прогнозира, че

Годината на Заека


ще бъде богата на романтични връзки. Необвързаните ще си намерят половинки, хората със сериозни връзки ще сключат брак, а женените ще се сдобият с наследници, твърди астрологът от Хонконг Антъни Чен.

Той предупреждава обаче, че новата година ще е богата и на необичайни съюзи като извънбрачни афери и връзки с голяма разлика във възрастта.

Нежната половина на човечеството да внимава, тъй като през новата година ще е по-застрашена от здравословни неволи, но като предпазна мярка жените могат да поставят жълта кратуна на работното си място, съветва Чен.

Като цяло обаче Годината на Заека е изключително подходяща за брак и астрологът очаква много сватби, включително и сред звездите.

По отношение на световните събития астролозите предричат нови природни бедствия и катаклизми, но не и големи военни конфликти.


Кратък китайски хороскоп за всяка зодия


Годината на заека настъпва по китайския лунен календар на 3 февруари 2011 година. Очаква ни една спокойна и безпроблемна година, година за нови планове и постижения. 2012 - годината на Дракона - тогава ще се случват големите събития.

Плъх - за тях тази година е опасна, изпълнена с рискове. Заекът може да ги подгони затова нека бъдат внимателни и предпазливи през 2011.

Бик -  годината не е идеална, но е по-добра отколкото година под знака на Тигъра или Дракона. Може спокойно да работите и да се занимавате с вашите си неща.

Тигър - нека се наслаждава на живота, могат да срещнат своята половинка и могат да им се случват само интересни неща през годината на Заека.Заек - в тази великолепна година за тях могат си хапват тревичка на воля, да се препичат на слънце на някоя полянка, да си почиват, а ако искат може да се занимават със селско стопанство, да се грижат за някоя градинка или да отглеждат цветя, да имат семесйтво и деца - това е тяхната година.

Дракон - възможно ли е един заек да направи нещо на един дракон, на един могъщ дракон, който може да лети в небето. През тази година ще се смее над враговете си и ще се забавлява от изплашените от неговото величие наблюдатели.

Змия - през годината на заека ще се наслади на заслужен успех. Ще бъат сити и доволни, нали за тях няма по-добра храна от малко зайче. Ще се радват на успехи и на работа и в личния живот.

Кон - настъпващата година е добър период в който има на каква да поработят и да се порадват. Ще им върви на работа. Силните чувства  ще намерят отзвук и е възможно тази връзка да бъде силна и дълга.

Овца - очаква ги прекрасна година, когато ще получи заслужена оценка за своята работа и ще има много нови приятели

Маймуна - шрез годината на Заека ще се чувстват великолепно, всички начинания ще бъдат успешни, а ако има неприятности - те ще са дребни и незначителни, за които скоро ще забрави.

Петел - изминалата година за него е бурна и затова през тази ще осмисля, но това е за добро. Очаква го една спокойна година на размисъл и възможност за почивка.

Куче - годината на Заека ще му донесе мир и спокойствие. Годината е подходяща за сключване на брак, деца и всичко, което е свързано с материалните дела.

Свиня - нови идеи, нови начинания, които се носят във въздуха и плашат консервативната свиня. Струва ли си да се вълнувате толкова много от тези тревожни, дори плашещи понякога промени. Възможно е някои неща да са както на вас ви се иска, но трябва ли да се плашите от всичко ново и различно.