Идеи за малкия дом

Идеи за малкия дом

10 дизайнерски идеи за малкия дом


За повечето от нас домът е нещо много повече от обикновена постройка. Това е мястото, където се чувстваме сигурни и обичани. Понякога обаче, ако не е изграден както трябва, той може да действа задушаващо и дори депресиращо. В подобни моменти ни се иска да променим нещо в него, за да го направим по-просторен и приятен за живеене.
Това са 10 полезни дизайнерски трикове, които ще преобразуват по един максимално ефективен начин и най-малките пространства за живеене.


idei malyk dom 1Мебели, отразяващи се в огледало. Добавянето на огледала към вградените гардероби може да създаде усещане за дълбочина към всяка една стая. По този начин помещението ще изглежда по-просторно и по-ярко. Внимавайте обаче – прекалено многото огледала ще превърнат стаята ви в школа за танци.

idei malyk dom 2Стени, боядисани в светли тонове. Да, тъмните и топли цветове могат да направят спалнята ви по-уютна. От друга страна обаче – те я смаляват. Ако имате голям апартамент, експериментирайте с тъмните тонове. В противен случай обаче ви препоръчваме използването на по-светлите цветове.

idei malyk dom 3Стъклени мебели. Чрез подобни мебели можете създадете илюзия за пространство. Те са идеални за малки стаи или кухня. Освен това са не по-малко функционални от останалите.

idei malyk dom 5Прозрачни завеси

idei malyk dom 4

Многофункционален диван

idei malyk dom 6Подходящо интериорно осветление

idei malyk dom 7Отървете се от излишните вещи

idei malyk dom 8Тавани на няколко нива

idei malyk dom 9Картини по стените

idei malyk dom 10Мебели, пестящи място

 

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.