Хороскоп за месец март

Хороскоп за месец март

Хороскоп за месец март 2017 г.


horoscope-ovenОвен


Няма как да не донесе късмет на представителите на знака Овен месец март. Още от първите дни на месеца ще почувствате силен прилив на енергия. Това ще добави сериозна доза увереност у вас и няма да има пречка, с която да не може да се справите в офиса, особено през първите дни на месеца. Може да си позволите поемането на риск и повече размах в действията. В средата на месеца не си отказвайте в желанието да промените нещо във външния ви вид. И най-малката промяна ще ви даде самочувствие и увереност. Това е време и за големи покупки, които отлагате отдавна. При решаването на важни въпроси с пълно доверие може да се поверите в ръцете на интуицията си. Освен това ще ви хрумнат незаменими идеи, направете всичко възможно, за да не потънат някъде. Това ще е месец, в който може да действате с размах – пред вас има едно огромно бяло поле, върху което може да рисувате смело.

horoscope-telecТелец


Акцентът през март ще е върху личния живот. Някои представители на знака ще си дадат сметка, че искат повече от връзката и партньора си. За целта обаче, може би ще се наложи и вие самите да дадете повече. Опитайте се да разчитате емоциите си с разум, но пълното им игнориране също няма да ви даде кой знае какво. Средата на периода не е много подходящо време за взимане на важни решения, така че изчакайте и използвайте времето и заедно проверете чувствата си отново. В служебно отношение някои от вас ще добре да намалят ентусиазма си и да намалят деловата активност. Здравето ви през този месец ще зависи изцяло от вътрешното ви настроение, така че се усмихвайте повече!

horoscope-bliznaciБлизнаци


Със събуждането на природата за нов живот вие ще влезете в щура форма, изпълнени с жажда за приключения. Този март ще остане като един от повратните моменти в живота ви. Застоят от последните месеци вече ви е изтощил до край и нуждата от промяна и активност е крещяща. Все пак първите дни на март запазете по-спокойно темпо, като по-скоро премисляте добре действията и си предвиждате резултатите от тях. Към 15 март може да се развихрите. Активни действия са позволени в личния живот, в работата, където желаете. Някои от вас може да се решат на раздяла. Ако усещате, че не получавате това, от което имате нужда – никой не може да ви кори в това. Възможна е и изпепеляваща любовна история. Не си въобразявайте много обаче, за да не останете с разбито сърце.

horoscope-rakРак


Този месец нека на преден план да бъдат служебните ви отношения. Сега е много важно да сте активни, инициативни и да покажете, че имате свои нови идеи. Периодът на застой приключи, така че от вас наистина се очаква повече. Със затоплянето на времето ще имате повече възможности за разнообразно време със семейството ви, така че и там няма да се приемат извинения за отсъствието ви. Самостоятелните представители на знака имат пълната свобода на действие. Може да се решите на смяна на работното поприще. В любовта нещата ще са с върхове и спадове, но няма да имате сериозна причина за страдание.

horoscope-lyvЛъв


Нещо много различно ще ви донесе пролетният март. Още в първите дни на периода ще получите предложение, което само допреди дни бихте отхвърлили на мига. Толкова ви е омръзнало всичко, обаче, че може да видите своя шанс за спасение. Някои представители на знака ще получат предложение за заминава в чужбина. Проверете добре всички възможни опции. Средата на март ще поставите на преден план въпрос, който ще изисква спешно разрешение. Постъпете преди всичко с човещина. Семейните Лъвове може да изживеят сериозно изкушение. Ако решите да запазите всичко в тайна проверете добре дали сте прикрили следите си. Краят на месеца е подходящ за действия, свързани с подобряването на финансовото ви състояние. Сега е моментът да спестите повече пари.

horoscope-devaДева


Март ще насочи вниманието ви към въпроси, с които до момента не сте се занимавали. Неща, на които сте гледали скептично ще ви заинтригуват и малко по малко ще свалите летвата. Очакват ви интересни моменти, но за да е по-голямо удоволствието ви действайте с леки крачки и на малки хапки. От първите дни на месеца бъдете по-пестеливи, тъй като в средата на периода ще имате непредвидени разходи. В семейството може да възникне спор заради пари, но не преувеличавайте сериозността на въпроса. Все пак те не са най-важното. Краят на март може да ви завари в лека меланхолия. Най-доброто ѝ противодействие ще бъде излизането с приятели и пътуванията.

horoscope-vezniВезни


Любов и пак любов. Това очаква представителите на знака Везни през месеца на пролетта. Няма да бъдат подминати нито обвързаните, нито необвързаните представители на знака. Какво ще решите си е изцял ваша работа и отговорност. Достатъчно разумни и балансирани сте, за да се съмнявате в правилността на желанията си. Онези, при които нещата протекат по-бурно е добре да проучат човека, с когото си имат работа. В средата на месеца може да установите, че изоставате с изпълнението на някои отговорности в работата си. Няма да ви е лесно, но ще трябва да наваксвате сериозно. Ще сте късметлии, тъй като всичко успешно, което направите ще бъде забелязано от началниците ви. В края на месеца очаквайте повишение.

horoscope-skorpionСкорпион


Родените под знака на Скорпион ще може да се похвалят с нова работа през месец март. Вие сте били избрани, благодарение на уникалните ви качества, но това не означава, че сега трябва да лежите на лаврите си. Предстои ви сериозен период, в който да докажете всичко, за което сте претендирали, че ще бъдете. Посветете първата половина на месеца на това. В отношенията си с любимия човек бъдете предпазливи. Рискът от конфликт е голям. При неблагоприятно развитие на нещата се потопете в работа. Някои представители на знака може да изживеят случайна и кратка любовна авантюра. След време този човек може отново да се появи в живота ви. Имайте го предвид.

horoscope-strelecСтрелец


Този месец ще ви предостави невероятни възможности за изява. Грехота ще е да пропуснете, който и да било шанс, който ви се предостави. А не е ясно точно, къде се крие късметът ви. Най-много събития очакват семейните представители на знака. Някои от тях може да разберат да очаква бременност. Ако пък нещата не са планирани не бързайте да се паникьосвате. Необвързаните представители на знака ще се впуснат в случайна авантюра, която може да се развие с такава скорост, че много скоро да се превърне в сериозна връзка. Организмът ви ще има нужда от повече подкрепа от ваша страна. Погрижете се да си осигурите повече пресни плодове и зеленчуци. От напитките наблегнете на чай.

horoscope-kozirogКозирог


Ако сте си правили планове за март, най-добре забравете за тях. Още първите дни на периода ще трябва да действате наново. Няма смисъл от негодувание, а само от бързи реакции. Не се втурвайте да запазвате това, което е загубено. Средата на месеца ще ви изненада с невероятно примамливо предложение за работа. Това може да промени изцяло живота ви. Помислете добре, защото след време може да съжалявате, че не сте възползвали от ситуацията. Към 20 март ще ви бъде върната сериозна сума пари. Важно е да я използвате разумно, а най-добре изобщо да не я използвате и да я заделите настрани. В края на месеца бъдете готови за това да поемете допълнителни отговорности, свързани с ваши роднини.

horoscope-vodoleiВодолей


Най-доброто, което могат да направят представителите на знака Водолей е да тръгнат на път. Едно малко пролетно пътешествие ще ви помогне да забравите, че е едва началото на годината и до лятната отпуска има още много време. След връщането намерете начин да подходите максимално творчески към работата си, за да не си навличате излишни неприятности. Пазете се от своята невъздържаност. Средата на месеца е период, в който може да си позволите да изразите прекалено остро мнение към важен за вас човек, за което по-късно да съжалявате. Самостоятелните представители на знака ще срещнат своята половинка.

horoscope-ribi

Риби


Вашият месец естествено ще бъде благосклонен към вас, освен ако не положите всички усилия да редуцирате добрите си шансове. Опитайте се да бъдете по-позитивни и усмихнати, а не гледате на повечето хора с подозрение. В работата и очаква добра стабилност и дори шанс за развитие. В средата на месеца може да съсредоточите усилията си към личния живот. Бъдете по-балансирани и толерантни, за да избегнете излишни конфликти. Периодът е добър за полагане на грижи за външността. Започнете лека диета и сериозни физически упражнения.

Илюстрациите към хороскопа благодарение на pixabay.com

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.