Как да разпознаете кръшкача?

Как да разпознаете кръшкача?
Ако подозирате половинките си в изневяра и търсите издайнически признаци, наблюдавайте ги през нощта, пише в. "Дейли стар". Допитването сред 400 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters разкрива, че нощното поведение на кръшкачите обикновено се променя. В какво се изразява тази промяна?

Ако половинката Ви внезапно започне да демонстрира необичайна любвеобвилност, имате повод за опасения - 57 процента от прелюбодейците признават, че засвидетелстват по-голяма привързаност към партньорите, на които слагат рога.

Безсънните нощи също се превръщат в обичайно явление - 52 процента от кръшкачите споделят, че когато в живота им се появи трето лице, им е трудно да спят, стават няколко пъти през нощта или се будят по-рано от обикновено.

Причината за това е чувството за вина, което най-често се проявява през първия месец след началото на извънбрачната връзка.

Петнадесет процента от прелюбодейците казват, че се будят по-рано, но не заради вина, а за да могат да пишат любовни послания на тайната си "тръпка", докато законната им половинка все още спи.

От друга страна 28 процента от хората, които изневеряват, споделят, че сънят им се подобрява, тъй като вече не се чувстват лишени от интимност.

Дрехите и промените във външността издават кръшкачите


И още един признак за изневяра даден от известния експерт по взаимоотношения и етикет Ейприл Масини: "Ако половинката ви внезапно започне да пере дрехите си самостоятелно, вероятно става въпрос за изневяра. Причината е, че неверният партньор се притеснява тайните за извънбрачните му забежки да не излязат наяве - отпечатали се върху дреха или подаващи се от някой джоб"

Признаци за изневяра


Дейвид Кинг, директор на Lipstick Investigations, споделя кои са най-популярните признаци, че съпругът изневерява. Според него жените, които се обръщат към услугите на частни детективи, са прави в 80% от случаите. Това е така, защото те забелязват подробности, които убягват от вниманието на съпрузите. Ето някои от най-издайническите знаци.

1. Първият и най-забележителен знак е, когато съпругът или приятелят ви започне да се грижи за себе си много повече, отколкото преди: нов парфюм, нова прическа, нов стил на обличане. Може да се появят нови дрехи в гардероба му, дори различни от установения му стил на обличане, нещо повече той ще гласи какво ще облече и ще се оглежда в огледалото в търсене на по-добра визия. Ако същевременно усещате, че не иска да прекарва много време с вас, тогава е твърде вероятно да ви изневерява.

2. Ако внезапно зададе пароли на всичките си устройства и започне да ги крие от вас, това е обезпокоителен знак. Е, разбира се, ако безцеремонно се ровите във файловете, обажданията и социалните му профили, това може да е логична стъпка – всеки има нужда от лично пространство. В момента повечето мобилни устройства са с пръстов отпечатък за достъп, затова съдете по реакцията му. Ако реагира и отговаря веднага след като е получил нотификация. И най-вече, ако се усмихва замечтано докато отгововаря (пише отговор) Ако обаче връзката ви е била изпълнена с доверие и промяната се случи без основателна причина, може да предположите, че крие нещо от вас.

3. Следващото характерно поведение на човека, който изневерява, е гняв и агресия. Всеки път, когато телефонът му звъни, той става и излиза от стаята, за да говори. Всеки въпрос, който задавате, дори и най-простият, може да доведе до скандал.

4. Последният признак на неверния мъж, е може би най-очевидният – все по-често излиза без вас. Ако някога непрекъснато ви е канил да излизате по заведения, да се виждате с приятели или да прекарвате почивните дни извън града, а сега непрекъснато е зает, това е тревожен сигнал.
Същото важи и за ситуации, при които по-рано е обичал да си остава вкъщи, а сега има всякакви неотложни ангажименти.  Ако вие не влизате в плановете му (може и да няма друга), то отношенията между вас свършват. Възможно е да е намерил нов човек.

Най-важното, което трябва да запомните: Сам по себе си всеки от тези знаци може да не означава нищо. Ако обаче забележите няколко, не бива да ги пренебрегвате.

Какво още според вас може да се добави към списъка?

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.