Жените от „Междузвездни войни“

Жените от „Междузвездни войни“

 

Лос Анджелис 9 декември 17.00 ч. местно време (2.00 ч. по Гринуич в нощта на събота срещу неделя) е световната премиера на най-новия филм от  култовата фантастична сага "Star Wars"

"Междузвездни войни: Последните джедаи"


Премиерата на Междузвездни войни: Последните Джедаи е на 15 декември 2017 г. в САЩ
Това означава и случване на събития, които да промотират филма. Не може да пропуснем едно, в центъра на което са жените във филма.

Жените от „Междузвездни войни“ превземат Вселената
women star wars


Събитие на което няма да присъства актрисата създала образа на принцеса Лея, тази на която много от нас искаха да приличат от сплитането на плитки венец до поведение.

Смъртта на Кари Фишър причини ужасно смущение в Силата, но жените, които играят в "Междузвездни войни: Последният Джедай" обещаха  да почетат принцеса Лея.

Актьорите се срещнаха на в Лос Анджелис с директора на новата част от интергалактическата сага Райан Джонсън дни преди излизането на филма.

"Показват ни жени, които не са високи и мускулести само защото правят това, което правят мъжете. Те правят нещо различно", казва 39-годишната Гуендолин Кристи, която играе капитан Фазма.

"И освен това демонстрират комплексен характер или развиващ се характер със сложни характерни черти и съм развълнувана, че легенда като "Междузвездни войни" реши да отрази нашата общност", добави тя.

Действието се развива след случващото се в "Силата се пробужда" от 2015 г. Люк Скайуокър (Марк Хамил) отвежда Рей (Дейзи Ридли), Фин (Джон Бойега) и Поу (Оскар Айзък) на приключение, което ще "разкрие мистериите на Силата и тайните на миналото", обещават от компания-създател на филма "Лукасфилм".

Покойната актриса Кари Фишър също участва в лентата. Сцените с нея са били заснети преди декември 2016 г., когато тя почина от инфаркт по време на полет от Лондон до Лос Анджелис.

"Последният джедай", заснет в западната част на Ирландия и в легендарното студио "Пайнуд" близо до Лондон.

"Междузвездни войни: Последните джедаи" ще бъде в кината в България на 3D, IMAX 3D и 4DX от 15 декември 2017 в субтитрирана и дублирана версия.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.