Най-ужасният ден за 2017 г

Най-ужасният ден за 2017 г

Астролози обявиха 21 декември за най-ужасния ден за 2017 г


Денят на зимното слънцестоене, 21 декември, ще бъде най-гадният за 2017 година поради лошо подреждане на небесните тела, пише в."Дейли мейл". Като добавим и стреса, които се трупа в очакване, в подготовка и тичане на Коледните празници, вероятността да останем без нерви не е малък, дори да не вярваме във влиянието на звездите и разни астролози.

На 21.12.2017 г., в 16:28 ч. настъпва астрономическата зима. Точно в тези дни са и най-краткият ден в годината и най-дългата нощ в северното полукълбо на Земята. Тогава Слънцето се намира в своята най-южна позиция, точно над Тропика на Козирога.


За пръв път от близо 350 години насам Слънцето навлиза в Козирог, часове след като Сатурн стори същото. Двете небесни тела ще се окажат в една линия.

Сатурн в Козирог


Астролозите ни съветват да не взимаме никакви важни решения и да не предприемаме някакви драстични действия. Те ще доведат до много лоши последствия през задаващата се 2018 година.

coffee koleda pix 1

Ще наблюдаваме и ретрограден Меркурий. Според астролога Нийл Спенсър предстоящото слънцестоене е по-лошо от всички предишни, защото за пръв път от 1664 година насам Слънцето ще се премести в Козирога, само няколко часа след като Сатурн премине по подобен маршрут. Според Спенсър на 21 декември всичко което правим, ще ни се стори много по-трудно от обикновено.

Какво не бива да правите по време на ретрограден Меркурий


Астролозите ни съветват да не пътуваме на 21 декември, освен ако не желаем мазохистично да прекараме времето си, заклещени по летища, гари и автогари. Ефектите на ретроградния Меркурий пък ще тегнат до края на декември.

ПС: на мен лично този ден ми е ден на раздяла с любимия таблет през последните две години. Добър модел на Lenovo, чудесен екран и възможности. Толкова книги, подредени по папки, упражненията по йога, толкова спомени... колко пъти съм била с него в раницата по планините или по улиците на някой голям град - карти, навигация, толкова спомени. Сякаш ми я няма библиотеката

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.