Пълнолуние в Стрелец

Пълнолуние в Стрелец
На 3 декември се настъпи пълнолунието и то е в знаците Стрелец- Близнаци. Наблюдавахме  най-голямата и най-ярката за 2017 г  Суперлуна

Да поздравим с добре дошла ретроградната Коледна вълна!
Ретрограден Меркурий 3.12.2017 - 23.12.2017




Super Moon December 2017, photo Robbie Bischoff Super Moon December 2017, photo Robbie Bischoff

Пълнолунието се счита за кризисен момент и в рамките на два-три дни преди и толкова след него не е време за вземане на важни решения и предприемане на действия. Времето е подходящо за старт на диети, пречистващи процедури и занимания с по-вътрешните процеси, които се случват във вас.

Това пълнолуние, поради нехармоничния си и доста точен аспект с Нептун, може да създаде ситуации на заблуди, обърквания и неясноти, затова е необходимо да бъдете максимално фокусирани и с добра организация.

Възможно е да стават грешки на случаен принцип или от разсейване. Като прибавим и това, че Меркурий вече е ретрограден и провокира към недобра комуникация и проблеми при договаряне, пътувания, търговия е необходимо да бъдете по-бдителни и да внимавате повече от обикновено.

"Тази ретроградна фаза, която стартира по Пълнолуние в Близнаци, а управителят на знака Меркурий е в Стрелец, е изключително подходяща за доучване, допрочитане, за преговор на придобита опитност, но и за споделяне на наученото с цел допитване и сравнение с мнението на другия, за изграждане на ориентир чрез философско обощение и потвърждение от различни страни." казва  астроложката Antoaneta Salfij.

Добро време да се опитате да разберете по-мащабно всяка ситуация, в която попадате, да я разгледате от всички страни и да намерите най-вярното й решение.

Времето също така е подходящо за активни занимания със спорт, четене, посещения на курсове, семинари, учене. Така ще дадете възможност на промените да се случват по-плавно и хармонично. Занимания с творчество във всяка форма, която ви привлича, ще подпомогнат градивното насочване на силната енергия на пълнолунието.

Ретрограден Меркурий 2018 г.
23.03.2018 - 15.04.2018
26.07.2018 - 19.08.2018
17.11.2018 - 7.12.2018

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.