Бански костюми

Бански костюми
Бански костюми - модни тенденции 2010

бански на цветя за шарено лято и много емоции - взривена енергия на нашата лятна ваканция

Съвсем скоро настъпва времето на лятната ваканция и това е повод да се замислим за необходимите за почивката, за морето и плажа дрехи, аксесоари и слънчезащитна козметика. Когато тръгваме към морето можем да забравим у дома всяка вещ освен банския. И така искаме нашият бански да е екатуален, да отговоря на модните тенденции, да е удобен и ако може да подчертае всички силни страни на нашето тяло и да скрие недостатъците.

Банските костюми през 2010 се отличават с голямо разнообразие и интересни предложения.

Първото впечатление е, че се предлагат много бански костюми в черно и тъмни цветове, което не е толкова странно, защото черното като цвят винаги остава класика, оптически прави фигурата по-елегантна и привлича слънчевите лъчи.

Класически бански

За тези, които не обичат да експериментират и залагат на вечната класика модните дизайнери предлагат цели бански. Могат да бъдат контрастни цветове - бяло или черно или в най-различни ярки цветове. Могат да бъдат и в най-различни ярки десени.
Повечето модели имат широки презрамки, ниско изрязани около бедрата и дълбоко деколте. Истински хит са моделите с богата драпировка.

2009-fantasizer-seastones52229D-L

Ренесанс на бикините
Изборът на бански в две части не зависи много от модните тенденции на сезона. Задачата е на слънчевите лъчи да бъде изложена колкото се може по-голяма част от тялото, да се покажат всички добри страни на тялото и да се получи великолепен слънчева загар.
Има много добри предложения за бански в две части за лято 2010. От класически с твърда чашка до модели без презрамки, а долната част с драперия или с шнурове. Цветовата гама е от вечното черно до нещо много ярко.

Agua-Bendita-swimwear-spring-2010-3

Agua-Bendita-swimwear-spring-2010-7

Бански с шорти
Това вече е традиционен, почти класически вариант на бански. Те се появиха в момента, когато започна ретро вълната в модата и от този момент се задържаха на върха на модния Олимп.
Моделите бански за лято 2010 са отново в ретро стил, като могат да бъдат плътно по тялото, така и обемни. Използваните материи са от еластична коприна до цветно трико.
Ако изберете едноцветен бански в ретро стил чудесно се съчетава с шал или плетена дантела

AAAADMs7vZsAAAAAAJoS9A

Цял баснки без презрамки
Това е класически модел за баснки, но не толкова практичен, но затова красиви, еротични, но трябва да се внимава да не се смъкне и да попаднем в неудобна ситуация.
Лято 2010 баснките без презрамки са основно едноцветни, украсени с различни драпировки, семпли картини. И трябва да помним, че този модел бански зрително променя фигурата.

2010-gottex-harmony1011-069-L

Асиметричен бански
Асиметрията е един от главните хитове в лятна мода 2010 и затова модните дизайнери смело я използват и при банските. Асиметрия има както при целите бански, така и при тези от две части.
Най-просто асиметрията се получава като вместо две презрамки има само една, като единствената презрамка може да бъде украсена с рюш, да бъде набрана, да има катарама ... Но трябва да помним, че може да изглежда много атрактивно, но не е удобен при плуване, точно защото има само една презрамка, която може да се смъкне.

candice-swanepoel-e28093-2010-agua-bendita-swimwear-collection-4

Бански на цвета
Лято 2010 има голям избор на едноцветни банско, но флоралните мотиви, които са водещи про роклите присъстват и про баснките.
Голям хит са бански на цветя, много шарени, напомнящи за класическа басма - весело усмихнато като букет от полски цветя.

2010-gottex-romance1009-172-L

2010-fantasizer-euphoria4301110-L

Бански в спортен стил, за плуване
Спортният стил е водещ през 2010 и присъства и на плажа и при банските.
Това са удобни и практични модели бански костюми за жени, които предпочитат активното движение на плажа -  плуване, сърф, гмуркане, а не картинка - жена по баснки в шезлонг на плажа в бански със сложна, атрактивна, но не и практична конструкция.
Основното им предимство е, че не ограничават движението и поддържат стегнат бюста.

Бански с разрези
Това не се наблюдава за първи път при баснките - променя се формата на разрезите и мястото, където са разположени.

Доскоро разрезите се раполагаха в областта на корема, като по този начин се подчертава корема и резултатът постигнат с непрекъснати тренировки във фитнес залата. А преди това ги разполаха встрани. Лято 2010 разрезите са допустими на всяко място върху баснкия костюм, с всяка форма и във всяко съчетание. Като резултат от баснкия може да останат само свързани ленти или другата крайност - затворен бански с един или два разреза през които еротично се показва женската плът.

AAAAAuRwAegAAAAAAV1_Og

Какъвто и бански да изберете преди да отиде на плажа с него се уверете, че ви става идеално. Проверете дали събира вис и извивките ви,когато тичате, вдигате ръце или клякате. Направете няколко движения с него и тогава го изберете.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.