7 златни правила

7 златни правила

7 златни правила, които да следваш на 30,


за да имаш по-добър живот на 50


Група от хора на възраст от 50 и повече години били попитани кои са нещата, които биха направили, когато са били на 30 години, за да им подобри живота сега. От десетките отговори се откроили седем неща. Те може да ви се струват безсмислени сега, но практиката показва, че те са изключително важни с напредването на възрастта.

1. Не пушете. Ако някога сте започвали, спрете веднага! Това ще предотврати на 100% развитието на здравословни проблеми на по-късен етап. Отказването сега ще даде време на дробовете и цялото ви тяло да се възстановят обратно до здравословните нива.

2. Спрете да ядете боклуци. Не можете да откупите здравето си, независимо колко пари ще заработите през живота си. Откажете се от полуфабрикатите, пакетираните и мазни храни сега .

3. Тренирайте редовно. Изграждайки активен начин на живот когато сте млади, ще поддържа тялото ви в една рутина, остарявайки. Започнете с тренировките!

4. Научете се да медитирате. Това ще отнеме много малка част от времето ви. Намирането на вътрешния мир, ще намали стреса

5. Пътувайте. Пътуването е едно от най-големите приключения в живота. Пътувайте до всякакви дестинации – с много или с малко пари, в скъпи хотели, малки квартирки или на палатка сред природата.

6. Поддържайте устна хигиена. Да се грижите за зъбите си е голяма работа. Ходете редовно на зъболекар. Короните и мостовете са скъпо удоволствие, за това ги предотвратете навреме.

7. Давай. Да даваш е здравословно за душата. Вложи цялата си душа и сърце в някой проект, който е за доброто на друг човек или обществото, и не очаквай нищо в замяна.

Източник: talesmaze.com

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.