София - дигитална столица

София - дигитална столица

София - дигитална столица


На 18,19 и 20 април 2016 г. три нощи софиянци и гостите на столицата ще бъдат част от световната програма на международния форум Webit. Какво се случва, когато най-големия форум в България и Източна Европа за технологии, медии, маркетинг, реклама и предприемачество стане още по-голям? Верният отговор е: излиза на улицата.

Идеята на форума е град София да бъде в синхрон с бъдещето, което се носи от хилядите посетители на Webit, идващи от над 70 държави.

Чрез Webit.Festival, София прави своеобразна заявка да стане дигитална столица на новите пазари. За форума  в столицата ни пристигат едни от най-изявените технологични иноватори, инвеститори, стартиращи компании, медии, маркетинг и дигитални професионалисти. Webit.Festival е една успешна и добра предпоставка, която другите градове от региона на Централна и Източна Европа нямат, защото Webit се случва именно в София.

Нощният Webit Градски Форум ще се състои след 19 часа в дните 18, 19 и 20 април в заведенията на "Витошка" и околностите.

В рамките на 3 нощи предстоят 50 различни нощни събития. Темите им варират от „Изкуството на рекламата“, „БитКоин“, „Музика и технологии“, „Изкуствен Интелект“, „Изкуство и технологии“, „Дигитален туризъм“, „Дигитални развлечения“, „електронни спортове“, „финансови технологии“, „Големи Данни“ до „Дигитално Здраве“, „Роботи и коктейли“, „Дигитално Образование“ и много други.

Всички събития се осъществяват на принципа на не-конференцията, т.е. всеки посетител може да бъде лектор стига да има какво да каже.

Ще работим за по-добре свързана екосистема с глобалния свят, който Webit представлява – контакти с инвеститори и големи имена от областта на технологиите, маркетинга и рекламата. – обясни в аванс председателят на едноименната фондация Пламен Русев. - По-добре свързана екосистема означава по-успешна система, с по-лесен достъп до партньори, финансиране и пазари…

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.