Дамско розово парти

Дамско розово парти
Дамско розово парти в подкрепа на жени, засегнати от болестта рак на гърдата, организира жена, която се справя с тежката диагноза, която според статистиката всяка една от 8 жени.

19 октомври е Международен ден за борба с рака на гърдата


Цветелина Кънчовска ще дари средствата на фондация "Една от осем". Идеята, която тя ще осъществи в Хасково, идва от подобни събития, на които Цвети е присъствала в Англия, където живее и се лекува.

Аз си направих експеримент само чрез приятели, от маса на маса. Сега това събитие го правя от приятели на приятели. Искам всеки, който е дошъл, да знае за какво е дошъл, за кого е дошъл. Аз съм решила да посветя това събитие на приятелка, която загубих много скоро и на приятелка, която ми помогна в Англия, на която присъствах на партитата и за съжаление, след 20 години ракът се върна. Това събитие го посвещавам на тях двете. Не мога да помогна нито на едната, нито на другата в момента, разбира се, правя го за всички жени в България.

pita 1ot8

Питата е приготвена от Илияна Миланова за Благотворителната кауза на ЕДНА ОТ 8 гр. Хасково - Илияна е моя позната, майсторка на тестото и се бори с рак на гърдата


Организаторите се надяват да продадат всички експонати, освен кутиите за дарения, но са категорични, че моралната подкрепа е по-важна. Розово парти ще има и догодина, категорична е Кънчовска.

Източник: БНР

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.