Откъде идва храната

Откъде идва храната
Искате ли децата ви да се  запознаят с основните хранителни продукти и техния произход, да научат кои храни са полезни и кои не съвсем и да тренират своята наблюдателност и сръчност? Всичко това децата могат да направят с книгата „Откъде идва храната“. Това е първото заглавие от поредицата „Любознайко“ на издателство „Софтпрес”.
otkyde idva hranata 1

За Знайко знанията никога не са достатъчни. Той винаги се радва да научи нещо ново и възкликва „ДА!” с удивлението на истински удивителен. В „Откъде идва храната” се разхожда до нивата, за да провери зърното за хляба, мие прясна салата и се перчи със специална шапка за вадене на мед.

Правилното и разумно хранене е първата стъпка към доброто здраве. Децата обаче са подложени на редица изкушения.

Една от целите на „Откъде идва храната“ е да помогне на родителите да направят първите стъпки към създаването на навици за здравословен и информиран избор у децата си.

„Откъде идва храната“ е първата стъпка в амбициозен проект за създаване на съвременна мултитематична енциклопедична поредица, подходяща за онази възраст, в която любопитството и откривателството се превръщат в любознание.

otkyde idva hranata 2
Откъде идват доматите?

otkyde idva hranata 3
Как пчелите правят мед?


otkyde idva hranata 4
От какво се прави шоколада?

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.