Никол Шерценгер

Никол Шерценгер

Никол Шерценгер в искрено интервю за Cosmopolitan


Никол Шерцингер би искала да създаде семейство до пет години. Половинката на Григор Димитров е лице на октомврийския брой на Cosmopolitan. В интервюто си за изданието звездата от Pussicat Dolls призна, че ще се радва да създаде собствено семейство в близко бъдеще.

"Искам да правя още филми, сценично изкуство, благотворителна дейност и след пет години вероятно ще създам семейство. Турнета, пеене, творчество, филми и семейство. Искам да съм като Шаде, Джей Ло, Бет Мидлър", каза певицата.

"Аз буквално имам най-голямото семейство в Хавай и те раждат деца всеки ден. За мен всичко ще дойде в правилното време", добави тя.

А що се отнася до работата, Никол Шерцингер съобщи, че работи по нов албум.

„Имам проект, който е моя мечта и го пазя в сърцето си. Имам визия за него и искам да го създам по този начин. Това е нещо, което смятам, че не е било правено преди, така че искам да му отделя време“, каза тя и допълни, че в живота й нещата винаги опират отново до музиката.

Шерцингер е много откровена и за проблемите с тялото си, които е имала. Не за първи път красавицата споделя, че по време на най-звездния й период с Pussicat Dolls тя се е борила с булимията.
Въпреки че вече е напълно възстановена, тя признава, че болестта е оказала голямо влияние върху живота й.

Източник: БТА
Nicole Scherzinger's Cosmopolitan interview 3

Пусикет Долс (The Pussycat Dolls) е известна американска музикална група, съставена изцяло от жени. В състава й влизат Никол Шерцингер, Мелъди Торнтън, Кармит Бахар, Ашли Робъртс, Джесика Сута и Кимбърли Уаят, които шокират публиката със скандалните текстове на песни като „Don't Cha“, „Beep“, „Buttons“ и „Wait a minute“. Сред техните песни са и няколко по-подвижни балади като „Stikwitu“ и „Feelin Good“. Пусикет Долс се сформират в Лос Анджелис, като танцуваща група, чийто състав се сменя многократно.

Източник: БТА и Nicole Scherzinger: "I’m more accepting of my body now" http://www.cosmopolitan.com/uk/, снимките са към оригиналната публикация

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.