Как да се самоизлекуваме с шляпане и разтягане


Един от най-известните холистични лечители в света - мастер Хончи Шао - пристига България


Един от най-известните холистични лечители в света днес – мастер Хончи Шао – пристига България за първи път по покана на българската преподавателка по кинезиология Лазарина ван Ооствеен, която през последните 2 години посещава семинарите по ПайдаЛаджин в Йоханесбург, Южна Африка.

Мастер Шао комбинира два от най-древните китайски метода за лечение, които станаха хит по цял свят, благодарение на доказаните си резултати при лечение на редица тежки заболявания, за които съвременната медицина все още не е открила лек.

Преди броени дни Китайският метод за самолечение ПайдаЛаджин е официално одобрен от Китайският Национален Комитет за Здравната Индустрия като легитимен начин за лечение, който ще бъде активно  промотиран от официалните власти в Китай.

Мастер Хончи Шао ще изнесе лекция и демонстрация на метода ПайдаЛаджин и ще представи най-новата си книга “Самолечение с ПайдаЛаджин” на 3 юли в зала 10 на НДК от 15.00 часа и на 6 юли в зала 10 на НДК от 18.00 часа. От 9 до 15 юли мастер Шао и екипът му ще проведат практически семинар по “ПайдаЛаджин”  в Бакьово Ритрийт Център, на 40 км от София.

Житейският път на Мастер Шао звучи като сценарий на холивудски филм. По професия той е инвестиционен банкер – работи на Wall Street  в Хонг Конг в продължение на над 10 години. На 40-годишна възраст Шао написва книгата „Секс и ценни книжа” – първият роман на китайски, описващ живота на инвестиционните банкери, който бързо става бестселър. През 2006 г. се присъединява към екипа на филмовия режисьор Анг Лий, за да напише концептуално предложение за церемониите по откриване и закриване на Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. и именно идеите на неговия екип са избрани.

След това поредица от събития го карат да се впусне в безпрецедентно изследване с цел преоткриване на китайската култура и изучаване на знанията на майсторите на Класическата китайска медицина (ККМ). След продължително изследване на някои от най-древните китайски методи за лечение, мастер Хончи Шао избира да посвети живота си на популяризирането на две от най-ефективните и лесни за усвояване практики за самолечение – Пайда и Ладжин.

Хончи Шао 1

“Всички традиционни източни терапии, които изучих и практикувам са ефикасни, но сложни и са средство за пасивно лекуване приложено от друг. ПайдаЛаджин е комбинация от два метода, които са безопасни, прости и ефективни за самолечение, като важно тяхно предимство е, че са достъпни за всички – всеки може да се научи да ги прилага и да се лекува сам”, разказва Мастер Шао и допълва, че методът за самолечение ПайдаЛаджин многократно е доказал ефективността си в над 80% от хроничните заболявания, за които западната медицина все още не е намерила лек.

В своята практика мастер Шао успява да помогне на десетки терминално болни пациенти, включително такива в последен стадий на ракови заболявания. Пълното възстановяване на 86 годишен пациент в последен стадий на рак на простатата, както и други необясними за съвременната медицина случаи са описани в книгата му “Самолечение с ПайдаЛаджин”, където са приложени и медицински изследвания доказващи, че след практикуване на метода редица пациенти оздравяват напълно. Посредством прилагането на китайските методи Пайда /шляпане/ и Ладжин /разтягане/ се наблюдават и следните ефекти, както при здрави, така и при болни хора:

  • Извличане на отровните отпадъци от тялото

  • Възстановяване на функциите на сухожилията

  • Подобряване на свободното протичане на жизнената енергия

  • Възстановяване на вродената сила за естествено самолечение на организма

  • Подобряване на цялостното здраве, жизненост и красота

  • Забавяне на стареенето и поддържане на здраво тяло и дух