Работилница за креативност

Работилница за креативност

„РАБОТИЛНИЦА ЗА КРЕАТИВНОСТ” В ЮЖНИЯ ПАРК
Зърнените закуски NESQUIK отправиха креативно предизвикателство към родителите и техните деца


Хубаво е когато се случват събития в които могат да се включват родители и деца. Да спортуват заедно, да играят, да общуват, да прекарват заедно своето време.
За съжаление пиша основно за неща, които се случват в София, то е защото до мен достига информация за такива събития. За събития в Борисовата градина, в Южния парк – такива като
Движение за здраве - има събития и за юни.

На 28 май 2017 г. на Английската поляна в Южния парк се проведе „Работилница за креативност“ за малки и големи, под надслов „Направи си сам“. В него се включиха десетки отбори, съставени от родители и деца, които имаха задачата заедно да открият нови приложения на кутиите на зърнените закуски NESQUIK.

NESQUIK 3

Нетратиционното събитие успя да събуди въображението на малчуганите чрез новите приложения на кутиите на любимата какаова зърнена закуска NESQUIK, която освен много вкусна, спомага и за подхранването на потенциала у всяко дете, за да може в бъдеще да разкрие уменията и заложбите си.

NESQUIK 2

Когато водещи са Красита и Елиса от "Майко Мила" събитието си заслужава


Специални гост-модератори по време на събитието бяха забавните влогърки от „Майко Мила“ Краси и Ели, които имаха важна роля и също допринесоха за доброто настроение по време на креативната работилница. Те организираха на място една от най-любимите игри на всички деца – състезание с ракетки, направени от картонените кутии NESQUIK.
А с подкрепата на „Екопак“ всички гости на събитието научиха защо е толкова важно за околната среда да се събира разделно и какво можем да направим, за да сме в полза на природата и обществото.


По време на работилницата отборите разбраха как по креативен начин да превърнат една обикновена кутия в ново полезно изобретение или играчка. Сред нестандартните решения бяха различни видове органайзери, пумпал, поздравителна картичка, мини футбулно игрище, фоторамка и още много други. Отборите, които претвориха задачите си по най-добрия начин си тръгнаха с много усмивки и с награди от организаторите.

NESQUIK 4NESQUIK 5NESQUIK 6NESQUIK 7NESQUIK 8

За зърнените закуски NESQUIK:
Зърнените закуски NESQUIK® са хрупкава закуска с какаов вкус, любима на деца и възрастни. Всяка купичка NESQUIK® дава на Вашето дете необходимите витамини и минерали, включително Калций и Желязо. Зърнените закуски NESQUIK, приготвени с пълнозърнести видове брашна, са добър избор за начало на деня, особено в съчетание с мляко или плод.
Именно това бе и поводът в началото на 2013 г. зърнените закуски NESTLE® официално да представят в България обновените рецепти на детските продукти, направени с пълнозърнесто брашно – NESQUIK®, COOKIE CRISP®, NESQUIK DUO®, CHOCAPIC® и CHEERIOS®. Всички те съдържат и Калций, който представлява 15% от ХРС за порция от 30g. Това е част от ангажимента на компанията за непрекъснато подобряване на хранителните стойности на своите продукти.

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.