Хороскоп Рак за 2017

Хороскоп Рак за 2017

Астрологична прогноза за 2017-та
РАК
22 юни – 22 юли


Подгответе се за година на генерални промени, в която не само ще обмисляте смяна на дом и партньор, но и ще губите интерес към стари цели, ще преобърнете везните на ценностния кантар, ще ви писне да сте пазители на красив, но твърде чуплив идеал и ще насочите усилия към практични умения, които водят до конкретен резултат.

Домът, но гледан от позиция на партньорските отношения, ще е в центъра на плановете, мечтите, надеждите, но и страховете на твърде емоционалния рак. За много представители на знака като основна сюжетна линия ще се развива дилемата, как да съхранят уюта и просперитета на собствения си дом - като устояват и се адаптират към външните атаки или като се преместят и генерално променят мястото и начина си на живот.

Ако изберете позиция на оцеляващи, нежни раци, има опасност да попаднете под градушка от камъни, която, ако не ви затрупа, изцяло ще префасонира представата ви за уют и дом, за съжаление с отрицателен знак. Промените, включително и в най-личното, неприкосновеното ви пространство, са неизбежни и за много от вас до края на календарната година ще са брутален факт.

Вместо да се криете от коварните удари на съдбата и да обливате сърцето си с нещастни сълзи и с въпроси от типа „защо пак на мен“, приемете грубичките за вас звездни годишни аспекти като шанс за енергиен допинг и трамплин към абсолютно друг живот.

Началото на 2017-та за повечето раци ще започне след 12.01, когато е  Пълнолунието в техния знак. Отдавна тлеещи семейни проблеми ще събудят от зимен сън инертния рак, а може и неочаквани промени на работното място да го извадят от зоната му на комфорт. А има също вероятност още през януари да се разгори пламенна нова любов или да се подновят стари отношения с вече преболедува любим.

Каквито и страсти да се разгорят посред зима в сърцето на интровертния рак, вероятно ще го накарат да се чувства притиснат като до стена, да е принуден да взема крайно решение, да тръгва за някъде или да реже като с нож.

А може и така да се случи, че наистина да се осъществи инцидентно пътуване в чужбина за среща с любим или такова, което постфактум  изцяло да промени мирогледа на консервативния по природа знак. А може пътуването да остане само блян!

През втората половина на януари не спирайте да се движите, раци, но не наужким, а в действителност, може и с малки стъпки, но да са напред. Периодът до 6 февруари ще е единственият през първата половина на годината, в който всички планети се въртят напред  и ще подкрепят по невидим начин външните активности, себеизявата, заявяването на лична позиция, на конкретно желание от цяло сърце.

През втория лунен месец, когато ще се случат първите за годината затъмнения, раците все още ще стискат да останат поне още малко на романтична вълна или да се носят по аромата на зимния блян. Това обаче ще е все по-малко възможно, нещо повече, ще е грешно, като на инат, което може да доведе до конфликти, проблеми и лични беди. През февруари часовникът нервно ще тиктака, и ще изисква точност, дисциплина, концентрация на работното място и от най-емоционалния рак. Възможно е през този период да се появят нови хора в офиса, да се наложи промяна на график, навици, рутинни правила. Ще е необходима лична воля, усърдие и усилие, за да се постигне адаптация и да се включите в нов стериотип. Именно в това предпролетно време обаче може да ви писне, да зарежете и работата и гаджето и да тръгнете да търсите себе си по нов път и с нов късмет.

Каквито и генерални решения да вземате през зимата, раци, направете го преди 3-ти март, защото на 4-ти Венера, планетата, която управлява личните избори и настройва ценностния ни кантар, става ретроградна, при това в Овен. Не че това е лошо, но със сигурност ще засили емоционалността, ще ви направи още по-раними, обидчиви, мнителни, ще ви кара да избухвате неудържимо, може за изпадате в крайности дори – от истерия до плач. Подобна свръхемоционалност със сигурност ще ви предаде сексапил и чар, но ще сте някак непрактични, нерационални и въобще не сте защитени от сърдечен гаф.

В периода на ретроградна Венера за вас, раци, е категорично забранено да сключвате брак и каквато и да е друга финансова сделка, да рискувате с ценности и пари, да отваряте сърцето си за нова персона или пък да се връщате към руини или да претопляте любовни мечти.

През март, а и през април е най-добре да не правите крайни избори, да оглеждате всяка една ситуация от всички възможни страни, да си затваряте устата, за да не изречете нещо прибързано, да наблюдавате, да оценявате на ум и да оставите изводите на друг.

Вярно е, че във времето може и да се забавите, но  пък за това след 6-ти май ще имате втори шансове и то много по-добри от мартенските, да направите избор, да промените работата, да кажете истината в очите на партньора, да рискувате с пари.

Май и юни са активен период за раците, които се занимават с изкуство, ще имат възможност да се изявят, но по нетрадиционен начин, с нещо шокиращо, иновативно, различно от традиционното. И може да постигнат неочакван успех!

От 24-ти юни – рачешкото новолуние  и целия юли, когато Слънцето ще е в Рак, за вас ще е сложен, комплициран период. Звездите ще поставят на изпитание сигурността и уюта на дома, може да се наложи да се местите или да положите кански усилия за купуване на нов дом. Грижите около къща, имоти, летен ремонт ще ви изстискат като лимон възможно е да ви изнервят, да ви накарат да съжалявате, че въобще сте се захванали с промените. Факт е обаче, че ако се организирате и най-тежкия и изнурителен летен ангажимент, който сте поели, ще доведе до резултат и то добър. Още повече че през трудното лято звездите ще ви подкрепят с любов сърцето и крила на душата, и даже да не успеят да ви пренесат на някое невероятно романтично място, то не е изключено да ви спретнат любовен градски роман.

Августовските затъмнения ще заварят рака в много добро емоционално и душевно състояние, особено този, който е успял да финализира битовите ангажименти и успешно е заминал на море или на екскурзия в чужбина. Но даже да останете през най-горещия период на годината в града, направете всичко възможно да отпуснете душата си, раци, да чуете финия й глас, колкото и слаб да е той. Опитайте се да мечтаете, да творите, да се забавлявате, да вършите различни непозволени до днес неща. Слънчевото затъмнение на 21 август, което ще се случи в Лъв, ще ви помогне да събудите детето в себе си, да разкриете неподозирани таланти и най-вече да рискувате, да излезете от зоната на комфорт. Дори и да не знаете как точно да го направите, ако времето за промяна е дошло, със сигурност ще се появи приятел, учител или наставник, който да ви провокира, да ви подаде ръка. И точно тогава ще е важно да реагирате, да отвърнете, да покажете, че сте разбрали сигнала, че приемате активността.

Ако през август си позволите малки бягства от рутината и сериозни обмислите възможността да наклоните везните с обвързващи ангажименти в полза на личния ви избор, желания и интерес, още през септември, веднага след като Меркурий изправи своя ход, ще успеете да съберете смелост и да направите последна крачка към промяната. Началото на есента е добър период за установяване на  делови отношения, за започване на нова работа, за стартиране на проект. Добре е също да се инвестира в нови знания, в овладяване на практически умения, работа с ръце, учене на чужд език. А някои раци може да заминат на специализация в чужбина, което също ще е великолепен старт за нов живот.

Ключов период за озвучаване гласа на сърцето ще бъде за вас преминаването на Юпитер, благодетеля, от знака Везни в Скорпион. Особено след 19 октомври, когато  ще е Новолунието във Везни, може пазени тайни да се разкрият, забранени страсти да се проявят, но и сърдечни пожелания да започнат да се изпълняват. При всички положения Юпитер, който ви обича, раци, след октомври месец ще засили интензитета на личната ви емоционалност, ще ви направи по- страстни, по-секси, но и по-ревниви, и още по-влюбчиви, уви. И резултатът може да е налице още до края на годината – или ракът да свие гнездо или да зачене плод!

Хороскопът създаде Antoaneta Salfij  за missis.bg

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.