Новолуние във Везни

Новолуние във Везни

Трета декада октомври 21-31 октомври 2017г.


Надявам се, че сте намерили време да се нарадвате на златните есенни дни през втората октомврийска декада. Искаме или не искаме, ще се наложи вече да поглеждаме и към зимния си гардероб, предупреждават звездите. След Новолунието във Везни времето рязко ще се промени, ще застуди, вероятно ще завали, може и северни ветрове да задухат, а в самия край на октомври направо да си ни скове.

Със сигурност вярвате, че има начин да пренесем  топлината и светлината отвън навътре, да светне в нашите умове и сърца, така, както всяка година го прави Слънцето през есента.

Как можем да осветим умовете и сърцата си през третата декада на октомври от 20-то до 31 во число и то така, че да стигнем и до най-тайните места в нашата душа, ще разберете, ако останете до края на клипа с мен Антоанета Салфидж – вашият звезден преводач.

Третата декада на октомври всъщност започна още на 19-то число вечерта с новата Луна, която се роди в последните градуси на  Везни.

Предстои ни интересен лунен цикъл, който ще постави удивителна, или въпросителна, а може и точка на личните ни и партньорски отношения. Хм, а може изневиделица и нови да се появят.

Да погледнем по-отблизо звездната карта. Вижте, че новолунието ще се случи в квадрат и половина с Нептун, но и в точна опозиция с Уран.

Новият лунен цикъл се очертава да е доста емоционален, даже страстен и контрастен, да ни се наложи да минем през истина и лъжа, да  имаме чувство че се давим, че сме принудени всичко да пожертваме, даже голямата си любов, която май е била просто илюзия, мечта.

И опозицията на новолунието с Уран може здравата да ни разтресе, при това изведнъж, като с електрически ток, да забравим като след амнезия омайните си състояния, да погледнем истината в очите, да се събудим и да решим всичко да променим.

И тук на помощ ще се опита да ни се притече Венера, която може би помните, през миналата декада седна на трона си във Везни.

И тъй като ще настоява с красота ефира да напарфюмира и опияни, с харизматичност  да го вдъхнови, тя през цялата последна октомврийска декада ще се пробва  да заглажда грубите  грапавини, да хармонизира различностите, бездни да слепява, катаклизмите  ще се опитва да укроти.

Дали ще успява обаче, това ще е големия въпрос. Защото още на 20-ти новата Луна ще нахлуе в Скорпион Юпитер да поздрави и да го подкрепи с отразената си светлина  истината да търси в най-тайните, подсъзнателните нива.

Вижте видето с астрологочна прогноза на Антоанета Салфидж за трета декада на октомври 2017г.


И тук ми се струва важно да отбележа, че това новолуние има не леката задача - да осъществи  преместването на личния и социален фокус от зоната на отношенията към зоната на резултатите, постигнати от тях, към ресурсите, натрупани от другите, известни и неизвестни, със семейно, обществено и даже от кармично естество.

През цялата следваща юпитерианска година ще ни се наложи да се учим на банкерство, да си припомним аксиомни математически операции като събиране и преди всичко изваждане, видимите резултати да остойностим, но и неизползваните ресурси да преоценим, да се опитаме натрупаната енергия да завъртим , да се научим да се грижим за нея, да я оползотворим, като я трансформираме в нещо второ и трето. Иначе може да се наложи с всичко, което не използваме, даже и с наследствата, които ни се падат по кръв, да се разделим.

Трансформацията, разбирате, е дълъг процес, който, трае дълго, с години, а може и целия живот. Именно през предстоящата декада обаче при много хора тя ще стартира съвсем съзнателно.

Ще искаме да знаем защо работим и за какво, какво печелим от връзките и какво губим, удовлетворени ли сме от резултатите искаме ли да ги развиваме или е жизненоважно да сменим курса, нещо коренно да променим.

И още на 22 октомври в полунощ, когато Марс пресече тънката червена линия на Везни ще изпитаме непреодолимо желание да застанем очи в очи с партньора, любимия, но и личния си враг, да поискаме обяснение, да си признаем истини, да осветим общия си път.

Влизането на марс във Вени ще внесе голяма динамика и в професионалните отношения. Преговори ще се активизират, ще се появят бизнес предложения,  може и нови партньори на хоризонта да се появят.

Едва ли ще се стигне до крайни решения обаче, даже при обещаваща проект с новия тандем, предупреждават звездите. Преди да се стартира нещо ново, важно е със старото да се приключи, боклука да се изчисти и максимално да се освои.

Луната обаче все пак е нарастваща и със сигурност ново ще подкрепи, още вовече, че на 23 октомври Слънцето триумфално слиза в подземията на хадес, заедно с Юпитер леговището на Скорпион да освети.

Ние лично ще го усетим като засилена проницателност. Въпреки, че емоциите ще са крайно обтегнати, ще имаме чувство че трябва да избираме на живот и смърт, няма да ни се иска да пуснем старото, с новото пък не знаем докъде ще стигнем и дали ще ни води по прав път. Все пак дълбоко в нас нещо ще ни подсказва кой е правилия избор, някак несъзнателно ще търсим и ще намираме скрит потенциал, а може и фактите сами да проговарят, случайността отслужливо да ни подава информация, на време да светва жълт или червен светофар.

И чак в края на декадата, особено след 28 октомври активизираните същинските теми на скорпиона, а именно наследство, власт, пари, ще престанат да се крият на тъмно и ще търсят всякакви начини да се проявят.

За характеристиките на скорпиона обаче и кои от тях ще имаме възможност да усвоим през този ноември, докато Слънцето е във фаталния знак, предлагам да си говорим в следващ клип.

Пожелавам успешни резултати с операция „изваждане“

0 Коментара

Напиши коментар

Откажи отговора

Коментарът се изпраща ...

Благодаря за Вашия коментар!

Коменатарът ще бъде прегледан и ще бъде добавен към публикацията след като получи одобрение.